Kedves Barátaink!
Egyesületünk, a Jászsági Autós Sportegyesület 2011-es létrejötte óta több hazai és nemzetközi tájékozódási futamot szervezett! Összesen 7 alkalommal vittük a mezőnyt balkáni tájakra, 9 alkalommal Jászsági raliztunk, és kétszer Erdély gyönyörű vidékeit is bejártuk. Azt mind tudjátok, hogy a versenyeinkkel nem a haszonszerzés a célunk, mindig próbáljuk a legkevesebb befektetésből kihozni túráinkat, ezért a mai napig az egyik leggazdaságosabb kategóriába tartoznak rendezvényeink.
Sajnos mára több különböző szervezés indít a balkáni térségbe túrákat, nem tudjuk, és nem is akarjuk felvenni velük a versenyt.

Egyrészt az évről-évre fogyatkozó csapatlétszám egyre nagyobb anyagi terhet jelent egyesületünknek. Más bevételi forrásunk nincs, nevezési díjakat nem emelünk, családi kasszánkból pedig nem szeretnénk erre áldozni. Másrészt az egyesület elnöksége (:)) külföldre költözött, ahonnan nehézkes az ügyek bonyolítása… így kénytelenek voltunk meghozni a döntést, miszerint ideiglenesen pihentetjük munkásságunkat. Szüneteltetjük mind a Balkánturiszt, mind a Székelyturiszt, mind a Jászsági Rali elnevezésű túrák szervezését. Előreláthatólag a 2018-as évet szeretnénk kihagyni, terveink szerint 2019-ben visszatérünk…. Erről természetesen FB csoportunkban és a honlapjainkon is időben értesítünk mindenkit!

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, akik az elmúlt 7 évben valamilyen formában hozzájárult a rendezvények sikerességéhez, minden résztvevőnek, aki megtisztelte egyesületünket és minket választott a kikapcsolódásához. Köszönjük segítőinknek, akik nélkül nem jöhettek volna létre a túrák. Külön köszönet Gados Gyulának és Illich Lajosnak, hogy az elmúlt néhány évben mellettünk álltak és fantasztikus pályával, feladatokkal lepték meg az indulókat!
És itt meg is ragadnám az alkalmat,ajánlom mindenki figyelmébe a 2018-ban TMGT által szervezett túrát: Go Hellas! Csatlakozzatok a rendezvényhez: >>> FB CSOPORT <<<

Köszönjük a megértéseteket, hamarosan találkozunk!